Ketterä pienkuormain työmaalle

ATTACK PIENKUORMAAJAT

ATTACK PIENKUORMAAJAT

Attackin pienkuormaajat ovat loistava kumppani pieniin ja keskisuuriin maarakennus-, kiinteistöhuolto- ja lähilogistiikkatöihin.

Attack pienkuormaajilla onnistut! Attack pienkuormaajat ovat laadukasta eurooppalaista suunnittelua ja komponenttituotantoa ensiluokkaisista raakaaineista. Moottorit tulevat yhdeltä alan vahvimmalta valmistajalta, Japanilaiselta Kubotalta ja kokoonpano tehdään Aasian suurimman laitevalmistajan toimesta.

Pitkälle mietitty konsepti tekee pienkuormaajan ajamisesta ja käytöstä täsmällistä, helppoa ja turvallista.

Pienkuormaajamallisto on kattava sisältäen sopivan koko- ja teholuokan jokaiseen tarpeeseen.

Pienkuormaaja on kätevä trukki.

Attack SZ 800 pienkuormaaja

Malliston pienin laite on todella kätevä ja ketterä apu monenlaiseen työhön. Tutustu lisää!

Pienkuormaajalla onnistuu myös maanrakennustyöt

Attack SZ 810 pienkuormaaja

Kevyt, ketterä ja vahva laite maatöihin, kiinteistöhuoltoo, maatiloille ja moneen muuhun. Tutustu lisää!

Attackin suurin pienkuormaaja

Attack sz 820 pienkuormaaja

SZ 820 on jämerä ja voimakas työkone kovaan käyttöön. Pienkuormaajaksi se voidaan luokitella ketteryytensä ja kompaktien mittojensa perusteella.

Suorituskykyä joka lähtöön!

Pienkuormaajan lisälaitteet

Monipuoliset työlaiteliitännät

Attack pienkuormaajat on varustettu tehokkaalla hydrauliikalla ja kätevällä liitännällä työlaitteita varten. Pienimmässä, SZ 800-mallissa on Giant-liitäntä, johon on saatavana myös adapteri euro-liitännälle. Muissa malleissa on vakiona Euro-liitäntä, minkä ansiosta lisälaitevalikoima on todella laaja ja valmistajasta riippumaton. Liitäntään sopivat lisälaitteet ovat esim. erilaiset kauhat, trukkihaarukat, muut kuormauslaitteet erilaisille materiaaleille, jyrsimet, kourat, aurat, kiinteistöhuollon laitteet, kuten hiekoittimet, harjat, niittokoneet ja muut vastaavat koneet. Attack pienkuormaajien maahantuonnista, myynnistä ja huollosta vastaa Fibroc Oy.